MI U KUR’ANU OBJAVLJUJEMO ONO ŠTO JE LIJEK VIJERNICIMA (Sura Al’isra 82)
Svi koji želite da stupite u kontakt sa Allijem a niste u mogućnosti doći u neku od naših Agencija da se lično sretnemo možete to ostvariti putem slanja pisma.


U pismu je potrebno poslati:

  • Ime i prezime
  • Ime majke
  • Datum i godina rođenja
  • Fotografija
  • Kontakt vašeg telefona
  • Postavite pitanja koja Vas interesuju
  • 50€ po osobi (EU, Zapadni Balkan, Turska)
  • 90$ (USA i Kanada)
Po dobijanju vašeg pisam odmah ćemo Vas kontaktirati i zakazati termin za razgovor sa Allijem.
Sva pisma koja šaljete poštom za gospodina Allija direktno u našu agenciju u Dortmundu (Njemačka) jedna veoma bitna informacija.

Nakon što primimo Vaše pismo Vi dobijate termin za direktan telefonski razgovor sa Allijem, (privatan razgovor) i ta se pisma ne emituju putem TV programa, pisma koja šaljete direktno na adresu redakcije televizije Hayat Sarajevo ta pisma emitujemo u programu emisije "Alli sa Vama".


Dortmund

Ponedeljak - Subota 10:00-22:00

Poštovani, zbog sve većeg interesovanja za uspostavu plaćanje naših usluga putem PayPal sistema naš tim Vam je omogućio od sada i plaćanje putem ove platforme koja je jedna od najsigurnijih za on-line plaćanje trenutno na tržištu.
Da bi izvršili plaćanje potrebno je da kliknete na logo ispod ovog teksta nakon čega Vas naš sistem vodi na sigurni link na kojem možete izvršiti prijavu i obaviti plaćanje. Nakon što se otvori stranica na njenom dnu možete promijeniti zemlju i jezik radi lakšeg snalaženja na sistemu PayPal.

Nakon prijave sistem će Vas prebaciti na drugi korak a to je slanje novca, u ovom dijelu je najvažnije je da u za to predviđeno polje (slika 2) upišete našu zvaničnu e-mail adresu alli-bih@hotmail.com nakon čega je potrebno da upišete znos koji uplaćujete kao i valutu u kojoj plaćate nakon čega je potrebno samo da pratite upute sistema.
U nastavku pogledajte adresu za slanje Vaših pisama.
eu.jpg
amerika.jpg
kanada.jpg
australija.jpg
bosna.jpg
makedonija.jpg
hrvatska.jpg
kosovo.jpg
srbija.jpg
albania.jpg
crna_gora.jpg
turska.jpg
Amir Alispahić
Postfach 30 01 27
44231 Dortmund
Deutschland

© 2024 Amir Alispahić Alli. Sva prava pridržana. | Design by: Web studio NESA

© 2022 Amir Alispahić Alli.
Sva prava pridržana.
Design by: Web studio NESA